Til startsiden
  tidligere konserter
  hvor i verden?
  om reisa jazzklubb
  kontakt
  lenker
 

 


Bios | tirsdag 19. september 2017 | kl 21.00

Collage

 

Det er snart fire år siden forrige turné med Hot Club de Norvège i nord – nå er de endelig tilbake!

Dette er et av Norges hotteste liveband, berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. På konsertene er det som regel fullt hus – og publikum favner alle aldersgrupper, fra unge ekstremgitarister til bestemora til tanta til Beate. Musikken spenner fra glad og utadvendt swing og heftig lidenskap til inderlige ballader og tragiske valser. Mye av repertoaret er signert Jon Larsen.

Hot Club de Norvège regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart. Kvartetten har spilt over hele kloden – først som gatemusikanter på Karl Johan, deretter via pausemusikk på TV (de overtok for pausefiskene i 1981), landeplagen «Tanta til Beate» og frem til dagens internasjonale turnévirksomhet – og har samarbeidet med mange av de største innen sjangeren, bl.a. Stéphane Grappelli, Jimmy Rosenberg, Vertavokvartetten, Nigel Kennedy, Angelo Debarre og Ulf Wakenius.

Bandet består av Svein Aarbostad (kontrabass), Jon Larsen (gitar) og Finn Hauge (fiolin/munnspill) samt eks-Jazzbanditt og supergitarist Stian Vågen NilsenNår Hot Club de Norvège besøker Reisa jazzklubb tirsdag 19. september, er de i tillegg forsterket med tidligere gitarist i det norske black metal-bandet Satyricon, franskmannen Gildas Le Pape. Dette er hardrockeren som ble fanget av jazzen - og som er blitt kalt "Black Metal Django".

Sted: Bios, Storslett
Dato/tid: Tirsdag 19. september kl 21.00
Pris: 250,- / 50,- (under 20 år)

 

------ ------ ------

 

 

Husk å støtte Reisa Jazzklubb gjennom Grasrotandelen!

 

 

 
            © Reisa Jazzklubb
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm