Til startsiden
  tidligere konserter
  hvor i verden?
  om reisa jazzklubb
  kontakt
  lenker
 

Hallgeir Pedersen Knock Out onsdag 15. april 2009

Gitarfantomet Hallgeir Pedersen, trommeslager Ernst Wiggo Sandbakk og bassist Per Mathisen har endelig funnet hverandre.

Denne nystartede trioen oppsto under Beiarn Groove Valley 2008 da de ga en konsert som det luktet svidd av i flere dager etterpå. Her er det fryktinngytende tempo, sinnssykt halsbrekkende soloer, et herlig samspill og overlegen instrumentbeherskelse.

Guttene er ikke mindre enn noen av de aller flotteste instrumentalistene Norge noen gang har fostret, og at de endelig har funnet sammen skal Musikk-Norge være glad for. Landet har endelig fått en ”hardcore up-tempo gitarjazztrio” som treffer deg som publikummer rett i trynet og gir deg en skikkelig blåveis om du ikke følger med. Denne trioen tar deg med på ”a helluva ride”, hvor lun humor og ekte spilleglede er en del av ingrediensene.

Musikken er totalt blottet for jåleri, pompøse gags og åndssnobberi. Den kommer rett fra levra og forteller fra takt én ”hvor skapet skal stå”! Repertoaret er hovedsakelig originalmateriale skrevet av Pedersen, med innslag av musikk fra Sandbakk og Mathisen, men trioen er heller aldri redd for å maltraktere en standardlåt eller to. Må høres og oppleves!
 
Gled deg til å høre et band det bare swinger noe helt infernalsk av – gjerne mens du nyter godt av Bios’ fantastiske tapas!
 
Sted: Bios, Storslett
Dato: Onsdag 15. april 2009
Klokkeslett: 20.00
Pris: 150,-/100,- (medlem)
Forhåndssalg av billetter hos Marits på Storslett
 
            © Reisa Jazzklubb
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm