Til startsiden
  tidligere konserter
  hvor i verden?
  om reisa jazzklubb
  kontakt
  lenker
 

Moddi onsdag 22. september 2010

Magisk aften med Moddi!


Foto: Hilde Mesics

Med sin mors gamle trekkspill, en sprukket havblå gitar og en stemmeprakt du skal lete lenge etter, skaper Pål Moddi Knutsen magi. Musikken hans spenner fra små lavmælte melodier til store arrangementer, like dramatisk som landskapet hjemme i Medby på Senja der Moddi kommer fra. Moddi har sin helt egen sjanger, med hint av islandsk post-rock og norske sjømannsviser. Han har en sterk tilstedeværelse på scenen som smitter over på publikum. I sin minibiografi avslører Moddi at saker og ting løsnet da han fant mammas store trekkspill under trappa som 17-åring. To uker senere holdt han sin første konsert. Fem år senere kom hans debutplate ”Floriography”.

Sommeren 2010 spilte Moddi på et utall av festivaler rundt om i Norge, i tillegg til konserter i Storbritannia, Tyskland, Sveits og Spania – og fikk bl.a. en million kroner fra a-ha og Magne Furuholmen for å kunne satse sterkere på sin karriere – før han endelig kom til Reisa Jazzklubb denne kvelden.
 
Og for en kveld det ble!
 
Moddi trollbandt sitt publikum og skapte en helt magisk stemning i kjelleren på Bios, der han fremførte stort sett egne låter i et fantastisk samspill med Julie Ofelia Østrem Ossum på cello, vokal og tidvis piano samt Aleksander Kostopoulous på perkusjon.
 
Vår lokale presse var over seg av beundring og ga konserten en sekser på terningen, og beskrev det hele med at ”det var forventninger blant publikum, men ingen hadde nok drømt om at det skulle bli så sinnssykt bra som det ble”.
 
Hør og se Moddi på:

 

 

 
            © Reisa Jazzklubb
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm