Til startsiden
  tidligere konserter
  hvor i verden?
  om reisa jazzklubb
  kontakt
  lenker
 

Mátyás Pribojszki Band onsdag 27. oktober 2010

Munnspillvirtuosen Mátyás skapte stormende jubel!


Foto: Antalfay L.

Mátyás Pribojszki fra Budapest i Ungarn er en av de fineste unge munnspillere i dagens jazz- og bluesmiljø og regnes som en av de beste munnspillerne i Øst-Europa. Han vet å verdsette de legendariske bluesmestrene som har inspirerte ham, og er derfor trofast mot bluesens tradisjonelle røtter. Likevel tilfører han sin egen litt moderne stil, noe som gjør en konsert med Mátyás Pribojszki til en spesiell opplevelse. Mátyás Pribojszki Band representerer en unik stil som ikke kan kategoriseres blant tradisjonelle sjangre, men som samtidig presenterer alle typer av tradisjonell blues, funk, jazz og dynamisk groove.
 
Når de denne gangen gjestet Nordreisa, var bandet redusert til en kvartett siden pianisten dessverre ikke kunne stille – men det ble likevel en heftig kveld som garantert medførte flere dagers gangsperre i rytmefot og nikkemuskler hos de fleste fremmøtte!
 
Konserten ble en glimrende presentasjon av munnspillet som både blues- og jazzinstrument, og Mátyás selv som en fantastisk låtskriver, vokalist og showmann. Han fikk raskt sitt publikum i jublende ekstase – noe som ikke skjer så altfor ofte på jazzklubbens konserter.
 
Sjekk ut bandet på:

 

 

 

 

 
            © Reisa Jazzklubb
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm