Til startsiden
  tidligere konserter
  hvor i verden?
  om reisa jazzklubb
  kontakt
  lenker
 

The Commitments lørdag 19. mars 2011

Fantastiske solister, strålende korps!

 

Da Nordreisa musikkorps satte opp The Commitments lørdag 19. mars på Bios, hentet de inn to sterke og egenartede stemmer fra landsdelen. Heidi Solheim og Anne Nymo Trulsen ble for alvor kjent for det norske folk da de på forfriskende vis bidro til at Team Jørn kom seg helt til finalen i ”Det store korslaget” på TV 2 i 2009. I ettertid har Heidi oppnådd å bli norgesmester i blues med sitt eget band Pristine, mens Anne kanskje er mest kjent som vokalist i visegruppa Hekla Stålstrenga.
 
The Commitments er den prisbelønte kultfilmen fra 1991 om arbeidsløse ungdommer i Irland som ønsker å danne verdens beste soulband. Låtene preges av heftig soul og rhythm’n’blues, og den mest kjente er kanskje vokalist Andrew Strongs tolkning av ”Mustang Sally”.

Med våre lokale stjerner i Nordreisa musikkorps som tonemessig ryggrad, hyllet Heidi og Annes særpregede stemmeprakt en av tidenes beste musikkfilmer denne kvelden. I tillegg stilte vår egen Agnete Båtnes Braaten opp på scenen med sin underskjønne sangstemme. Det ble heftige rytmer, stor musikk og stemning nok til å løfte taket!

Det skal også nevnes at oppvarmingsbandet The Band - med en gjennomsnittsalder på 10 - varmet opp publikum med en imponerende forestilling! Her er fremtiden sikret!

 
            © Reisa Jazzklubb
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm