Til startsiden
  tidligere konserter
  hvor i verden?
  om reisa jazzklubb
  kontakt
  lenker
 

Vidar Busk & Daniel Eriksen torsdag 5. mai 2011

For et fyrverkeri!

Når bluesgitarvirtous Vidar Busk og bottleneckgitarist Daniel Eriksen slår seg sammen, blir det en eksplosiv blanding av blues, vintage rock’n’roll og soul. Bevæpnet med dobro, barytonstrenger, trampeboks og et repertoar bestående av blueshistoriens godbiter samt egne låter, leverer disse dynamittgubbene et fantastisk helaftens fyrverkeri!

Vidar Busk dro til USA som 15-åring for å spille med den amerikanske artisten Rock Bottom. Der utviklet han en enorm teknikk og rutine som livemusiker. Busk har mange album på samvittigheten og har mottatt Spellemannsprisen to ganger samt Notodden Bluesfestivals Bluespris og Telemark fylkeskommunes Kulturpris. Busk regnes i dag som en av de fremste gitaristene i Norge. Han har bevist at man ikke trenger å være født i USA for å spille blues i verdensklasse.

Daniel Eriksen er kjent som en dyktig slidegitarist med fremtiden foran seg. Han har turnert Europa rundt med sin delta- og klassiske New Orléans-blues. Eriksen ga i 2006 ut platen ”Ya Ya” til fantastiske kritikker. I 2010 kom oppfølgeren ”Muddy Days”, som befestet hans rykte som en solid bluesartist med noe å melde.

 
            © Reisa Jazzklubb
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm