Til startsiden
  tidligere konserter
  hvor i verden?
  om reisa jazzklubb
  kontakt
  lenker
 

Hot Club de Norvége tirsdag 17. september 2013

Hot Club de Norvège «live» er en helt egen stemning – som regel fulle hus, men likevel intim atmosfære.

Hot Club de Norvège er en av Norges mest populære jazzgrupper gjennom tidene. I godt over 30 år har de fire musikerne turnert hele verden med sin string swing inspirert av den legendariske franske gitaristen Django Reinhardt. Kvartetten har spilt over hele kloden – først som gatemusikanter på Karl Johan, deretter via pausemusikk på TV (de overtok for fiskene i 1981), landeplagen «Tanta til Beate» og fram til dagens internasjonale turnévirksomhet – og de har samarbeidet med alle de store innen sjangeren, fra Stéphane Grappelli og Angelo Debarre til Jimmy Rosenberg, artister som Vertavokvartetten, Nigel Kennedy, Andreas Öberg og Ulf Wakenius.

Hot Club de Norvège «live» er en helt egen stemning – som regel fulle hus, men likevel intim atmosfære. Musikken spenner fra glad og utadvendt swing og heftig lidenskap til inderlige ballader og tragiske valser. Mye av repertoaret er signert Jon Larsen.

Bandet består av Jon Larsen (gitar), Finn Hauge (munnspill, fiolin og sag!), Per Frydenlund (gitar) og Svein Aarbostad (bass).

 
            © Reisa Jazzklubb
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm